11-07-08

Luc vertelt

 

NIEUWSBRIEF LUC STEENO


Lieve Fans,

Vandaag is het de feestdag van de Vlaamse gemeenschap. En vermits ik een Vlaamse zanger ben, wil ik al mijn fans een fijne dag toewensen.
Vanavond treed ik trouwens op in Weerde en zondag is er ons jaarlijks zomerconcert in Middelkerke. Ik hoop jullie daar allen te mogen begroeten !
Ik heb speciaal enkele oude liedjes onder het stof vandaan gehaald, waarvan jullie hopelijk zullen genieten. We hebben in ieder geval keihard gerepeteerd met de muzikanten deze week en het klinkt bijzonder goed.

Verder weten jullie al wel dat de nieuwe single "Als ik maar even in je ogen kijk" is geworden. Het nummer zal vanaf zaterdag in de winkels liggen. Misschien kan ik hem zondag al voor jullie signeren.
En dan nog een belangrijk feit. Je kan voor je lievelingsnummer stemmen bij TOTZ. Hoe dat werkt, zal Cindy even uitleggen, want ikzelf ben daar niet zo goed in. In ieder geval hoop ik dat jullie allen gaan meedoen, zodat we bij die top 20 horen. (surf naar http://totz.vtm.be/totz_top20voting.html , kies jouw top5 en verzend. Er staan 6 nummers van Luc in de lijst en voten kan nog tot eind juli)

Ik wens jullie allen nog een prettige dag en hopelijk tot heel binnenkort.

alsikmaar2[1]

"Als ik maar even in je ogen kijk"

vanaf zaterdag in de winkel !!


Jullie vriend, Luc

 

 

www.lucsteeno.be

19:12 Gepost door Anke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.